Телефон за безплатна консултация 0876059006

За насЕУПРО БГ ЕООД представлява частна консултантска компания, чиято дейност се фокусира върху разработката и управлението на проекти, свързани с европейските фондове, национални донорски програми и различни други международни програми за финансиране. Работим по всички програми, чрез които можем да осигурим подкрепа на нашите клиенти в различните браншове: производство, търговия, туризъм, зелени енергийни източници, земеделие и животновъдство, преработка и други.

Начин на работа:

Няма да звучи неправилно ако кажем, че сме "бутикова" консултантска компания. Подписването на договори с много на брой клиенти не е приоритет. Целта ни е да "отсяваме" предварително хората, с които работим, като по този начин си гарантираме високият процент на успеваемост на проектите ни. НE използваме познанията и опита си за да манипулираме потенциалните клиенти, относно успешността на бъдещия проект. Според нас е по-добре да получите отказ за изработка на проект, от колкото да правите разходи, които няма да бъдат оправдани.

С няколко думи: Ако преценим, че проектът и идеята за финансиране няма да бъде одобрен - ще ви дадем отрицателен отговор или ако вие позволявате - ще изменим идеята до такава, която да бъде финансирана.Ние гарантираме отлична успеваемост на нашите проекти