Телефон за безплатна консултация 0876059006

През януари стартират няколко схеми за малки и средни предприятия
Публикувано на 28.12.2015

През януари стартират няколко схеми за малки и средни предприятия

Здравейте !

 Въпреки празничното настроение, се очертават натоварени дни през идния месец. Стартират няколко схеми за подкрепа на малки и средни предприятия.



  Програма "Подкрепа за внедряване на иновации в предприятията" вече стартира, като крайният срок за подаване на проектни предложения е 04.04.2016. Бюджетът по схемата е 50 млн. евро.



 Схема "Добри и безопасни условия на труд" ще бъде обявена в края на февруари, като през целия месец ще се приемат проектни предложения. 



Схема "Внедряване на иновации от стартиращи предприятия" е все още на обществено обсъждане, като срокът му изтича на 8-ми януари. След това ще бъде обявен и прием на проектни предложения  по схемата. Бюджетът ще е 10 млн.евро., като максималната субсидия, която може да се усвои е 200 хил.евро. Очаква се публикуване на процедурата.



Схема "Енергийна и ресурсна ефективност" ще бъде публикувана за обществено обсъждане, като приемът по схемата се очаква да стартира в самия край на февруари. Време е да започнете процедура по извършване на енергиен одит, при интерес към схемата.




Освен посочената информация, бихме искали да ви пожелаем едно добро прекарване на останалите дни от годината.


Бъдете здрави!

Екипът на ЕУПРО БГ, може да ви съдейства с разработка и управление на проекти по всички европейски и национални програми.



  • Споделете статията във

Изпратете запитване относно тази новина