Телефон за безплатна консултация 0876059006

Процедури Добри и безопасни условия на труд и Ново работно място - какво се случва с оценяването ?
Публикувано на 04.07.2016

Процедури Добри и безопасни условия на труд и Ново работно място - какво се случва с оценяването ?

Здравейте ! 

Управляващият орган на процедура Добри и безопасни условия на труд стартира процеса по ранкиране на подадените проектни предложения.

 Първоначално ще се направи оценка на административно съответствие- ще се проверяват документи, които са подавани с проектното предложение, декларации и фирмени данни. След като изтече тази първа част от оценката се преминава към основната оценка - на факторите на предприятието.

 Това означава, че всеки подаден в срок проект ще бъде оценен с точкова система, за да се пресметнат: рентабилността на проекта, подготовката на кандидата и т.н. На база на получените точки ще се одобрят проекти, за които е достигнало финансирането.

Всички кандидати трябва да следят профилите си в електронната система, за да могат да реагират при изискване на допълнителни документи.



При процедура Ново работно място продължава процеса на оценка на проектни предложения, като се удължава срока за разглеждането им до 15.07.2016.



Успешна седмица!





Екипът на ЕУПРО БГ, може да ви съдейства с разработка и управление на проекти по всички европейски и национални програми. Може да използвате формата за запитване под статията или телефон 0885 27 15 40.

  • Споделете статията във

Изпратете запитване относно тази новина